Advertisement

Salih Uçan Alanyaspor - Salih Uçan Alanyaspor'a resmen veda etti - Futbol Spor ... : Salih uçan formuyla parmak ısırtıyor.

Salih Uçan Alanyaspor - Salih Uçan Alanyaspor'a resmen veda etti - Futbol Spor ... : Salih uçan formuyla parmak ısırtıyor.. Haftasında salih uçan'ın formasını giydiği aytemiz alanyaspor, ersun yanal'ın antalyaspor'u ile karşılaşırken, ortaya dikkat çekici bir hikaye çıktı. Transfer çalışmalarını sürdüren alanyaspor'un son bombası salih uçan oldu. Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan salih uçan'ın beşiktaş ile prensipte anlaşma sağladığı belirtildi. Tivibu spor 3.577 views9 months ago. Genç futbolcuyla 2 yıllığına anlaşan turuncu yeşilli yönetimin, imzayı ise önümüzdeki günlerde attıracağı öğrenildi.

Salih uçan, geçen sezon alanyaspor formasıyla çıktığı 35 süper lig maçında 2 gol ve 6 asistlik katkı sağladı. Flashscore.com.tr oyuncu profillerini (örneğin salih ucan profili), takım sayfaları (örneğin alanyaspor sayfası) ve lig/kupa sayfalarını. 1.lig 11 tem 2019'den itibaren takımda 30 haz 2021'de sözleşmesi bitiyor. Başarılı oyuncunun adı son zamanlarda beşiktaş ile anılıyor. Alanyaspor, salih uçan ile 2 yıllık anlaşmaya vardığını kulübün resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Transferin gözde ismi Salih Uçan Alanyaspor'a veda etti ...
Transferin gözde ismi Salih Uçan Alanyaspor'a veda etti ... from i.sozcu.com.tr
View the player profile of salih ucan (alanyaspor) on flashscore.com. Kulübümüz, geçen sezon empoli forması giyen salih uçan ile 2 yıllık resmi profesyonel futbol kariyerine bucaspor'da başlayan salih uçan, 2012 yılında fenerbahçe'ye transfer oldu. Salih uçan, 'sevgili alanyasporlular' diye başladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi: Salih uçan prefers to play with right foot. Salih uçan, geçen sezon alanyaspor formasıyla çıktığı 35 süper lig maçında 2 gol ve 6 asistlik katkı sağladı. Bu sezon salih uçan, alanyaspor'da performansıyla büyük kulüplerin radarına girmişti. 1.lig 11 tem 2019'den itibaren takımda 30 haz 2021'de sözleşmesi bitiyor. Birçok takımda forma giydim ve şunu net olarak söyleyebilirim ki;

Salih uçan, 2 yıllığına alanyaspor'da.

Bana ilk günden itibaren büyük destek oldunuz. Transferle ilgili ayrıtlıların daha sonra açıklanacağı öğrenildi. Uçan, 2014 yılında i̇talya'nın roma. Alanyaspor'un twitter hesabından yapılan açıklamada, hoş geldin salih uçan! Alanya'da çok güzel 2 sene geçirdiğini vurgulayan salih. Burada çok güzel 2 sene geçirdim. Son olarak i̇talya'nın empoli takımında oynayan salih, geçen sezon çıktığı 14 maçta 1 gol atıp 1 asist yapmıştı. Alanyaspor'da sözleşmesi biten 8 oyuncudan biri olan orta saha oyuncusu salih uçan, bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla turuncu yeşilli takıma veda etti. Fenerbahçe'nin eski yıldızı salih uçan yeni sezonda alanyaspor formasıyla süper lig'e geri döndü. Haftasında salih uçan'ın formasını giydiği aytemiz alanyaspor, ersun yanal'ın antalyaspor'u ile karşılaşırken, ortaya dikkat çekici bir hikaye çıktı. Alanyaspor ilçesi, yönetimi, teknik ekibi, idari personeli ve camiası olarak inanılmaz farklı ve özel bir kulüp. Alanyaspor, empoli ile sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki salih uçan'ı kadrosuna kattı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Teri̇mi̇n son damlasina kadar çaliştim uçan, yaptığı paylaşımda. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Genç futbolcuyla 2 yıllığına anlaşan turuncu yeşilli yönetimin, imzayı ise önümüzdeki günlerde attıracağı öğrenildi. Son olarak i̇talya'nın empoli takımında oynayan salih, geçen sezon çıktığı 14 maçta 1 gol atıp 1 asist yapmıştı. Aytemiz alanyaspor forması giyen salih uçan, instagram canlı yayınında şansın tokyay'ın sorularını yanıtladı.

Salih Uçan'dan Alanyaspor'a veda - Spor haberleri
Salih Uçan'dan Alanyaspor'a veda - Spor haberleri from static.daktilo.com
Bu sezon alanyaspor formasıyla ligde 34 maça çıkan salih uçan, 2 gol atıp 6 asist yaptı. Başarılı oyuncunun adı son zamanlarda beşiktaş ile anılıyor. Uçan, 2014 yılında i̇talya'nın roma. Burada çok güzel 2 sene geçirdim. Bu sezon salih uçan, alanyaspor'da performansıyla büyük kulüplerin radarına girmişti. Alanyaspor'da sözleşmesi biten 8 oyuncudan biri olan orta saha oyuncusu salih uçan, bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla turuncu yeşilli takıma veda etti. Spor toto süper lig'de yeni sezona teknik direktör erol bulut yönetiminde hazırlanan alanyaspor, son olarak i̇talyan ekibi empoli'de forma giyen orta saha oyuncusu salih uçan'ı transfer ettiğini açıkladı. Aytemiz alanyaspor, salih uçan ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Spor toto süper lig'de yeni sezona teknik direktör erol bulut yönetiminde hazırlanan alanyaspor, son olarak i̇talyan ekibi empoli'de forma giyen orta saha oyuncusu salih uçan'ı transfer ettiğini açıkladı.

Aytemiz alanyaspor, bonservisi elinde bulunan salih uçan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Salih uçan is 27 years old (06/01/1994) and he is 182cm tall. View the player profile of salih ucan (alanyaspor) on flashscore.com. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeni sezon öncesinde üç büyüklerin transfer listesinde yer alıyor. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Alanyaspor, empoli ile sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki salih uçan'ı kadrosuna kattı. Aytemiz alanyaspor forması giyen salih uçan, instagram canlı yayınında şansın tokyay'ın sorularını yanıtladı. Transferle ilgili ayrıtlıların daha sonra açıklanacağı öğrenildi. Alanyaspor süper lig lig seviyesi: Alanyaspor ilçesi, yönetimi, teknik ekibi, idari personeli ve camiası olarak inanılmaz farklı ve özel bir kulüp. Salih uçan, sevgili alanyasporlular diyerek başladığı mesajında, birçok takımda forma giydiğini ancak alanyaspor'un yönetimi, teknik ekibi, idari personeli ve camiasıyla inanılmaz farklı ve özel bir kulüp olduğunu belirtti. Koray güçlü 13.606 views3 years ago. Son dakika haberi.alanyaspor, salih uçan ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Salih uçan, daha önce fenerbahçe, sion ve roma formaları da giymişti. Aytemiz alanyaspor, salih uçan ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Haftasında salih uçan'ın formasını giydiği aytemiz alanyaspor, ersun yanal'ın antalyaspor'u ile karşılaşırken, ortaya dikkat çekici bir hikaye çıktı. Salih uçan formuyla parmak ısırtıyor. Birçok takımda forma giydim ve şunu net olarak söyleyebilirim ki;

Alanyaspor Salih Uçan'ı kadrosuna kattı
Alanyaspor Salih Uçan'ı kadrosuna kattı from www.sporundibi.com
Süper lig ekiplerinden aytemiz alanyaspor, serbest durumda olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu salih uçan ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Genç futbolcuyla 2 yıllığına anlaşan turuncu yeşilli yönetimin, imzayı ise önümüzdeki günlerde attıracağı öğrenildi. Birçok takımda forma giydim ve şunu net olarak söyleyebilirim ki; Kulübümüz, geçen sezon empoli forması giyen salih uçan ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır denildi. Alanyaspor, empoli ile sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki salih uçan'ı kadrosuna kattı. Career stats (appearances, goals, cards) and transfer history. Alanyaspor'un twitter hesabından yapılan açıklamada, hoş geldin salih uçan! View the player profile of salih ucan (alanyaspor) on flashscore.com.

Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin.

1.lig 11 tem 2019'den itibaren takımda 30 haz 2021'de sözleşmesi bitiyor. Career stats (appearances, goals, cards) and transfer history. Alanyaspor, empoli ile sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki salih uçan'ı kadrosuna kattı. Son dakika haberi.alanyaspor, salih uçan ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Salih uçan, 2 yıllığına alanyaspor'da. Alanyaspor ilçesi, yönetimi, teknik ekibi, idari personeli ve camiası olarak inanılmaz farklı ve özel bir kulüp. Salih uçan, 'sevgili alanyasporlular' diye başladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi: Koray güçlü 13.606 views3 years ago. Spor toto süper lig'de yeni sezona teknik direktör erol bulut yönetiminde hazırlanan alanyaspor, son olarak i̇talyan ekibi empoli'de forma giyen orta saha oyuncusu salih uçan'ı transfer ettiğini açıkladı. Alanyaspor formasıyla bu sezon lig ve kupa maçları olmak üzere toplamda 40 maça çıkan salih uçan, 3 gol 7 asistlik bir performans gösterdi. Birçok takımda forma giydim ve şunu net olarak söyleyebilirim ki; Burada çok güzel 2 sene geçirdim. Haftasında salih uçan'ın formasını giydiği aytemiz alanyaspor, ersun yanal'ın antalyaspor'u ile karşılaşırken, ortaya dikkat çekici bir hikaye çıktı.

Aytemiz alanyaspor forması giyen salih uçan, instagram canlı yayınında şansın tokyay'ın sorularını yanıtladı salih uçan. Aytemiz alanyaspor forması giyen salih uçan, instagram canlı yayınında şansın tokyay'ın sorularını yanıtladı.

Post a Comment

0 Comments